Dører
Vinduer
Uterom
Rekkverk
Aluminium
Om oss

Kanalplast eller acryl tak.

Forleng sommeren med et lyst og trivelig uterom med kanalplast eller acryl tak!

Bilde mangler Slipp lyset inn med et kanalplast tak! Et varmeisolerende tak for uterom, vinterhager, altaner, terrasser og drivhus. Takket være platenes høye bæreevne har du mulighet til å bygge en enklere takkonstruksjon - og dermed slippe inn mere lys

Alle våre fire typer kanalplast tak slipper lys igjennom seg, og de er stabile, værbestandige og uknuselige. Den unike kanalkonstruktion har en rekke fordeler. Foruten de gode isolerende egenskapene er takplatene meget stabile. Det gjør at du i mange tilfeller slipper tverrgående dragere i takets konstruksjon og dermed kan bygga et lettere tak som slipper inn mer sollys. Takplatene finnes i fire ulike tykkelser: 10, 16, 32 og 40 mm. Kanalplasten er lagd av polykarbonat som er både uknusbart og meget værbestandig. Dessuten er materialet helt resirkilerbart.

Lettmonterte kanaltakplater med innebygd UV-filter
Det er ikke bare takets varmeisolerende egenskaper som øker komforten i ditt uterom. Kanalplasten filtrerer bort solens UV-stråling og slipper igjennom et behagelig lys.

En annen populær egenskap er at taket er lett å montere med enkle tilbehør. Vi hjelper deg å beregne et tak, deretter bestiller vi taket for deg, inkludert alt tilbehøret.

↓Se videodemonstrasjon under↓


Våre takplater i kanalplast og acryl


↓Klikk et bilde for å forstørre det↓

10 mm kanalplastplate

Bilde mangler

Info→

16 mm kanalplastplate

Bilde mangler

Info→

32 mm kanalplastplate

Bilde mangler

Info→

50 mm kanalplastplate

Bilde mangler

Info→

Skyroof acryl plate

Bilde mangler

Info→Billedgalleri

Under kan du se noen eksempler på takplater fra vår leverandør.
↓Klikk et bilde for å forstørre det↓

Bilde mangler Bilde mangler Bilde mangler Bilde mangler